top of page

Himmelrich Associate Group

Public·52 members

Мене цікавлять сукні з українським колоритом, де шукати?

Привіт всім! В мене тут назріло питання. Дуже хочу придбати собі сукню в українському стилі, щось таке з вишивкою або з якимось цікавим національним орнаментом. Обходила багато магазинів, але нічого путнього не знайшла. Або ціни захмарні, або виглядає все якось не дуже сучасно. Можливо, хтось знає хороші місця, де можна знайти щось цікаве і оригінальне? Буду дуже вдячна за будь-які поради та наводки! Хочеться підтримати вітчизняного виробника, та й просто мати в гардеробі гарну річ з українським колоритом.

5 Views
Sheena Owens
Sheena Owens
3 days ago

Я тебе прекрасно розумію, бо сама колись шукала вишиванку на День Незалежності і трохи змучилася від пошуків. Але нещодавно випадково натрапила на один бренд, і в них, як на мене, досить цікаві моделі в українському стилі. Подивись жіночі сукні 25 Union. У них є речі з вишивкою і з використанням традиційних елементів, але все виглядає дуже сучасно і стильно. Може, знайдеш там щось для себе. Мені здається, це хороший варіант, якщо хочеться чогось оригінального і з українським колоритом.

bottom of page